24Kitchen – Snel met Miljuschka – Advergame

Info & formaten

Creatie voor: 24Kitchen
Project: Snel met Miljuschka
Formaten: Half Page Ad, Advergame, Mobile Rectangle Advergame

Opdrachtomschrijving:
Als onderdeel van de campagne ‘Snel met Miljuschka’ hebben wij een fantastisch werkende Advergame gebouwd in een Half Page banner. De game is geïnspireerd op het spel dat op de landingspagina te vinden was. Zo is er een mooie, consistente lijn getrokken tussen de verschillende campagne-uitingen.

Er is voor dit spelletje een op maat gemaakte canvas techniek gebruikt om hem zo volledig interactief in te richten. Het spel is bewust simpel en kort gehouden zodat de drempel tot spelen en doorklikken verlaagd wordt.  De gebruiker wordt hierdoor alvast warm gemaakt en aangespoord om het “echte” spel op de website te spelen.

Het is een unieke Advergame geworden zoals wij hem nog niet eerder hebben gezien. Door de dynamische elementen en de vele interactie is het een creatie die er echt uitknalt!

Wil jij ook zo’n vette Advergame? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!