FOX – The First Lady

Info & formaten

Creatie voor: FOX
Project: The First Lady
Formaten: Full Impact HLN, Full Impact De Morgen, Full Impact XL Interscroller, Halfpage Ad

Opdrachtomschrijving:
The First Lady, oftewel, de vrouw van de Amerikaanse president. Vrouwen die misschien wel meer macht hebben dan je denkt… In deze serie duikt Fox in het leven van drie First Ladies, op zowel persoonlijk als politiek vlak.

Ter promotie van deze historische serie hebben wij diverse banners ontwikkeld in verschillende formaten. De Page Takeover, Interscroller en andere Rich Media formaten werken allemaal cross-device op zowel de browser als InApp.

De banners zijn opgedeeld in drie vlakken om zo de drie generaties van elkaar te onderscheiden. Bij het starten van de creatie schuiven deze vlakken één voor één binnen waarbij ook de teksten, titels en affiliates geanimeerd binnenkomen. Bij mouse-over wordt er subtiel ingezoomd op het beeld waar de muis overheen hovert.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!