Disney+ – Pam & Tommy

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: Pam & Tommy
Formaten: Cross Device Takeover, Billboard, Halfpage Ad, Rectangle, Pushdown Page Takeover, Video Page Takeover, IAB Bannerset, DOOH

Opdrachtomschrijving:
VHS videobanden, casettebandjes en de heerlijke (foute) kledingstijl uit de jaren ’90… Onze creatieve radertjes begonnen meteen te draaien. In de serie Pam & Tommy, nemen we een kijkje in het drukke leven van Pamela Anderson. Alle chaos en retro elementen hebben wij weten te vangen in een uitgebreide set aan creaties. We hebben diverse Rich Media creaties gemaakt, waaronder een Cross Device Takeover en Billboard, beide schaalbaar voor zowel desktop als mobiel. Daarnaast konden ook een IAB Bannerset en verschillende DOOH formaten niet ontbreken.

In de verticale banners hebben we de videobanden laten opstapelen om op een speelse manier de karakters te onhullen. Bij de liggende formaten hebben we de videoband uit de hoes laten komen, waar vervolgens de titel van de serie opstaat. In combinatie met een video intro is het verhaal helemaal compleet.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!