TUI – Last Minute

Info & formaten

Creatie voor: TUI
Project: Last Minute
Formaten: Halfpage Ad (Interactive AR Ad), Interactive Page Takeover

Opdrachtomschrijving:
Waar ga jij deze zomer naarTUI ? Een Last Minute naar de Griekse stranden? Duiken op Bonaire? Ben je fan van de Spaanse zon of kies je toch voor Mexico?
Om deze keuze wat gemakkelijker te maken hebben wij drie creaties gemaakt, bestaande uit een interactieve AR-banner en twee HPTO’s.

De Augmented Reality creative is geïnspireerd op de welbekende Snapchat filters en werkt nu ook als Halfpage Ad! Je reist van bestemming naar bestemming door op de verschillende vlaggen te tikken. Bij elk land verschijnen er bijpassende items in beeld welke meebewegen met jouw gezicht. En natuurlijk kun je ook een selfie nemen en deze delen op social media.
Ook de HPTO’s zijn interactieve en unieke creaties welke de gebruiker helpt bij vinden van zijn zijn/haar perfecte vakantie. Door in de eerste HPTO de slider in het billboard te verslepen maak je keuzes tussen verschillende soorten vakanties. Na het beantwoorden van de drie vragen ontvang jij een persoonlijk reisadvies met de optie om direct te boeken. En past het toch niet helemaal bij je? Dan kun altijd weer opnieuw beginnen. In de tweede HPTO komen de verschillende Last Minute Deals voorbij in een slider en is er een leuk mouse-over effect toegevoegd waardoor het TUI logo meebeweegt met je muis. Het vliegtuig dat voorbij vliegt door de verschillende skins maakt het een mooi geheel.

Al deze creaties zijn niet alleen gemakkelijk in gebruik maar ook nog eens heel leuk om te doen, wat zorgt voor de perfecte combinatie.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!