3FM – Serious Request

Info & formaten

Creatie voor: 3FM Serious Request
Project: Let it grow
Formaten: Interscroller, Page Takeover, DOOH

Opdrachtomschrijving:
December naderde en dat betekent natuurlijk maar 1 ding: 3FM Serious Request. Het goede doel van dit jaar: Red het regenwoud, Red ons klimaat voor het WWF. Voor deze editie mochten we groot uitpakken met verschillende DOOH formaten en Rich Media creaties. Met het gave key art en de twee dierlijke hoofdrolspelers hebben we onze creativiteit goed kunnen benutten en verschillende variaties opgemaakt.

Voor de DOOH formaten hebben we gevarieerd met static, still animated en full motion creaties, waar we bij de schermen op ooghoogte ook een Tikkie hebben toegevoegd zodat je meteen kunt doneren.

Voor de Rich Media creaties deden we er nog een schepje bovenop. In de Page Takeover en de Interscroller hebben we een live module verwerkt waar de kijker precies ziet welk nummer er op dat moment speelt, en met een druk op de knop een plaat aan kan vragen om te doneren. En alles schaalbaar op zowel desktop als mobiel, grote- en kleine resoluties.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!