Sony – Teenage Mutant Ninja Turtles

Info & formaten

Creatie voor: Sony
Project: Teenage Mutant Ninja Turtles
Formaten: Skinned video

Opdrachtomschrijving
Wie kent ze niet? De Teenage Mutant Ninja turtles zorgen nog steeds voor spannende, hilarische en vermakelijke verhalen. Ook nu zijn ze weer terug met hun eigen, geanimeerde bioscoopfilm!

Om de doelgroep naar de bioscoop te trekken hebben we een opvallende en vooral hele leuke skinned video opgemaakt. De karakters zijn losgetrokken van de achtergrond waardoor ze allemaal individueel geanimeerd konden worden. Door ze over de video te plaatsen creëren we diepte en dynamiek. Het brengt de hele creatie tot leven!

Wil jij ook zo’n opvallende skinned video? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!