DAF – Lancering nieuwe voertuigen – Fase 3 – Action

Info & formaten

Creatie voor: DAF
Project: Lancering nieuwe voertuigen – Fase 3 – Action
Formaten: IAB Bannerset, Rich Media, Social video’s, Video Banner

Opdrachtomschrijving
We hebben voor DAF de handen flink uit de mouwen mogen steken. Dit project bestaat uit 3 fases waarbij elke fase een ander concept nodig had, deze hebben we dan ook opgesplitst in drie versies: awareness, consideration en action. We zullen hierbij dan ook alleen de Action banners toelichten, maar klik hier gerust verder voor de awareness of klik hier voor de consideration banner

Buiten dat we deze in 3 fases hebben opgedeeld hebben we ze ook opgesplitst in verschillende producten van DAF zodat we een zo’n effectief mogelijk bereik hadden. Zo is het ene project gericht op constructie en de andere op gemeente.

Hiervoor hebben we een IAB bannerset gemaakt waarbij we weer starten met de impactvolle video intro uit de Awareness fase, echter gaan we hierna over in een video carrousel waarbij je kan klikken tussen verschillende thema video’s.
Hierbij waren de thema’s voor de constructie banners robuust, opbouwvriendelijk en gebruiksvriendelijk en bij de gemeente banners veilig, stil en robuust.

Ook hebben we de IAB banners naar 8 verschillende talen vertaald waarvan voor de Turkse banners zelfs een vertaling naar animated GIG

Wil jij ook zo’n vette IAB Bannerset of Social Video? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!