Disney – Elemental

Info & formaten

Creatie voor: Disney
Project: Elemental
Formaten: Rich Media bannerset (300×600 halfpage ad, 970×250 billboard banners, 300×250 rectangle banner) – multiple versions, video Page Takeover, IAB bannerset – waaronder leaderboard (728×90), Intersitial skinned video, TikTok Story Selection, Social Video (rectangle 1×1, horizontal 16×9, portrait 9×16) – multuple versions, static social creatives, animated still Digital Out Of Home, video Digital Out Of Home, influencer event Digital Our Of Home, Pathé Uberbanner static

Opdrachtomschrijving
Elemental is een van Disney’s nieuwste animatiefilms die volledig in het teken staan van de vier elementen: Vuur, Aarde, Water en Lucht. Voor de release van deze prachtige film gingen wij een gigantisch groot project aan met heel veel verschillende uitingen.

Te beginnen bij twee sets Rich Media banners, aangepast op het weer. De eerste versie speciaal ontwikkeld voor een hittegolf met veel vuur en hitte, de tweede variant voor regenbuien, met water en koele kleuren. De banners zijn gevuld met beeldmateriaal dat hierbij past. In de kleinere formaten hebben we de spot verstopt onder een play-button. Zo is er ook hier ruimte voor zowel artwork als spot.

Naast deze weer-afhankelijke banners hebben we ook een grote set aan algemene creaties opgemaakt. Hierin zie je duidelijk de splitsing tussen warm en koud, dit kleurencontrast in combinatie met het kleurrijke logo zorgen voor een opvallende set.

Ook zijn er verschillende videoformaten opgemaakt waaronder Digital Out of Home en social video’s. Hierin is gebruik gemaakt van verschillend video- en animatiemateriaal welke we waar nodig zo hebben geanimeerd dat ze naadloos doorlopen in een loop.

Wil jij ook zo’n kleurrijke set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!