DFW – Zee Van Tijd – Campage

Info & formaten

Creatie voor: DFW
Project: Zee Van Tijd
Formaten: Campage – campagne landingspagina

Opdrachtomschrijving
Deze Nederlandse drama film volgt het leven van twee (ex-) geliefden nadat zij hun zoontje verliezen in een tragisch zeil ongeluk. Een heftig onderwerp met veel emotie en verdriet.

Deze emotie en het algemene zeil-thema hebben we weten te verwerken in een landingspagina. De kleuren sluiten goed aan bij de algemene look & feel van de film en zorgen voor een mooi geheel. Op de pagina vindt de gebruiker meer informatie over de film zelf, kan de trailer worden bekeken en kunnen er zelfs tickets worden gezocht.

Wil jij ook zo’n mooie landingspagina? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!