DFW – Kwestie van geduld

Info & formaten

Creatie voor: DFW
Project: Kwestie van geduld
Formaten: Campage – Campagne Landingspagina

Opdrachtomschrijving
Zoetsappige, Nederlandse rom-coms, we kunnen er geen genoeg van krijgen. In ‘Kwestie van geduld’ volgen we Monica die voor een moeilijke keuze komt te staan wanneer ze de stad verlaat voor het platteland en ook nog eens haar jeugdliefde tegen het lijft loopt…

Ter ondersteuning van de film ontwikkelde wij een landingspagina met hierop alle informatie die je als kijker nodig hebt. Zo zoek en vind je gemakkelijk je bioscooptickets voor de juiste locatie en tijd in onze ticketmodule.

Verder is de pagina helemaal in thema opgemaakt met veel fuchsia elementen en een grote spot in de header om de aandacht te trekken.

Wil jij ook zo’n opvallende landingspagina? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!