BetNation – Online Release

Info & formaten

Creatie voor: BetNation
Project: Online Release
Formaten: IAB Bannerset – billboard ad (970×250) – rectangle ad (300×250) – halfpage ad (300×600) – leaderboard ad (728×90), Page Takeover, Mobile Portrait Ad

Opdrachtomschrijving
Betnation is Nederlandse online casino. Om de verschillende voordelen van spelen via Betnation kenbaar te maken hebben wij deze verwerkt in een grote set aan banners. De creaties bestaan uit verschillende scènes waarin steeds een ander voordeel wordt uitgelicht. Elke scène wordt ondersteund met leuk en bijpassend beeldmateriaal.

Om ervoor te zorgen dat de banners niet te saai worden, zijn overal unieke en opvallende animaties aan toegevoegd. Zo zijn alle teksten geanimeerd en zit overal een mouse-over animatie op.

Wil jij ook zo’n geanimeerde bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!