STAR – Channel campagne

Info & formaten

Creatie voor: STAR
Project: Channel Campagne
Formaten: Cross Device Page Takeover (HPTO), video IAB bannerset, Mobile Takeover

Opdrachtomschrijving
FOX en Star Channel gaan samen en brengen je een breed scala aan entertainment met spannende en interessante titels. De frisse en nieuwe huisstijl zorgt ervoor dat de ads een opvallende verschijning zijn.

In deze campagne spelen we met een statische voorgrond en animerende achtergrond. Achter de boog laten we verschillende titels zien, waardoor kijkers meteen een indruk krijgen van het diverse aanbod van STAR. Sommige formaten starten met een video-intro die goed past binnen de andere campagne uitingen.

Wil jij ook zo’n opvallende campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!