Mattel – Barbie Cutie Reveal – Bannerset

Info & formaten

Creatie voor: Mattel
Project: Barbie Cutie Reveal
Formaten: HPTO, VPAID, skinned video, Half page ad

Opdrachtomschrijving
Voor deze campagne van Mattel hebben wij deze opvallende en vrolijke bannerset opgemaakt. Met zoete kleurtjes en heel veel glitters valt deze campagne sowieso in de smaak bij de jonge doelgroep! 

Met de speelgoedpoppen van Barbie Cutie Reveal kun je zelf de barbiepop onthullen uit het dierenpak. Welke pop eronder zit? Dat is een verrassing! Dit verrassingselement hebben wij meegenomen in deze banners. In de HPTO worden de poppen onthuld doordat ze achter de website door schuiven. De poppen in de VPAID en Half page ad kunnen handmatig onthuld worden door op de knop te klikken. In combinatie met de slider is zijn deze twee formaten ontzettend interactief!

Met een opvallende explosie van veel glitters wordt de onthulling van de Barbies echt een spektakel.

Wil jij ook zo’n sprankelende bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!