Mattel – Jurassic World App

Info & formaten

Creatie voor: Mattel
Project: Jurassic World App
Formaten:  IAB banners, Rich Media, Video

Opdrachtomschrijving
Jurassic World is razend populair, zelfs bij de jongere doelgroep. Zo kunnen zij helemaal losgaan met de verschillende speelgoed dino’s en hun fantasie de vrije loop laten. 

En om deze speelgoedlijn nog interessanter te maken is er nu ook een app bij te downloaden. In deze app leer je alles over dinosaurussen en ontdek je wat de sterkste punten van jouw dino’s zijn!

Deze creatie is dan ook specifiek gericht op kinderen en hier is ook rekening mee gehouden in het ontwerp. De boodschap is duidelijk in beeld samen met een aantal screenshots uit de app. Op de achtergrond speelt een video welke de verschillende speelgoed dinosaurussen laat zien. De donkere kleuren en het metalen frame maken het een spannende en stoere creatie tegelijk.

Wil jij ook zo’n stoere Rich Media banner? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!