Bakugan – Evolutions

Info & formaten

Creatie voor: Spin Master
Project: Bakugan Evolutions
Formaten: Video Page Takeover, Rich Media

Opdrachtomschrijving:
Jongens tussen de 6 en 12 jaar zijn gaan aftellen tot de nieuwe serie van Bakugan online kwam: Bakugan Evolutions.
Een Japanse serie met verschillende hoofdrolspelers, elk met een eigen Bakugan waarmee ze de strijd aangaan.
We hebben ingezoomd op dit aftellen, en hebben voor verschillende creaties een dynamische container ingericht die aftelt tot de release van de serie. Maar ook in de post fase zijn de creaties nog in volle werking; ze tellen dagelijks af tot er over een periode van 7 weken elke week weer nieuwe afleveringen beschikbaar zijn. Om er nog een schepje bovenop te doen veranderen niet alleen de data, maar ook nog eens de hoofdrolspelers met hun eigen Bakugan.
Het concept is doorvertaald naar verschillende banners en formaten, zoals een Homepage Takeover, Halpage Ad, Rectangle, Billboard, Leaderboard, en een Rectangle.

Wil jij ook zo’n vet project starten? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!