24Kitchen – Guilty Pleasures

Info & formaten

Creatie voor: 24Kitchen
Project: Guilty Pleasures
Formaten:  Rich Media, Rectangle

 Opdrachtomschrijving:
24Kitchen is geen onbekende klant voor ons, maar toch was dit project weer een leuke uitdaging! Want met een een compleet nieuwe huisstijl veranderen ook onze creaties mee. De gele bogen zijn hier onderdeel van, deze hebben we bij binnenkomst en mouse-over geanimeerd voor een speels effect.
Verder bestaan deze Halfpage Ad en Rectangles uit een korte videospot en eindkaart. De eindkaart is subtiel geanimeerd door de sausjes te laten splashen.

Al met al een geslaagde creatie binnen de nieuwe richtlijnen van de klant.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!