DFW – Piraten van Hiernaast 2

Info & formaten

Creatie voor: DFW
Project: De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja’s van de Overkant
Formaten:  Interactive, Inapp Tablet, TikTok, YouTube Video,

Opdrachtomschrijving:
Soms krijg je de kans om te werken met behind the scenes materiaal. Het is ontzettend gaaf om hier de vergelijking mee op te zoeken met bestaand materiaal van bepaalde filmtitels. Dat was het geval voor de nieuwe film van De Piraten van Hiernaast 2 – de Ninja’s van de overkant.

We hebben voor deze campagne veel gewerkt met video en dit vertaald naar verschillende creaties voor YouTube en TikTok.

Verder hebben we de twee teams tegenover elkaar gezet in een schaalbare Choice Ad (ookwel Interstitial of Fullsized Inapp), die op basis van jouw keuze beelden van de Piraten of de Ninja’s afspeelt.

Kies jij voor team Piraat of team Ninja?

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!