Disney+ – Turning Red

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: Turning Red
Formaten:  Social Video,  Full Impact Desktop, Full Impact Mobile, XL Interscroller, Inapp Tablet, Cross Device Takeover NU, Cross Device Takeover De Morgen, Cross Device Takeover HLN

Opdrachtomschrijving:
Turning Red is een van de nieuwste animatiefilms op Disney+, een film met schattige karakters en een hoog knuffelgehalte! De leuke en pluizige animaties uit deze film hebben wij goed kunnen gebruiken in onze banners.

Om de creaties nog net wat extra interactie mee te geven hebben we in de HPTO een knop toegevoegd waarmee de gebruiker zelf een verandering in gang kan zetten. Zo wordt de gebruiker actief uitgedaagd om zich te betrekken bij de banner wat weer extra aandacht oplevert. Dit effects is gemakkelijk door te vertalen naar alle gewenste formaten zoals een Mobile Portrait, Half Page Ad of andere Rich Media banners.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!