Creatief bureau voor bouwmarkt, klus, tuin en gereedschap banners, advertising en marketing creatives

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen de impactvolle en innovatieve bouwmarkt, schilder, klus, tuinier en gereedschap creatives waarmee jij zelf een succesvolle marketing en advertising campagne kunt draaien.

Voor bouwmarkten, klus, tuin en gereedschap merken die streven naar succesvolle online campagnes

Als creative studio helpen wij o.a. bouwmarkten en merken van klus en tuin materiaal en gereedschap die campagnes bedenken, opzetten en/of beheren. Bedrijven die het ondanks veel moeite niet lukt om continu succesvolle campagnes te realiseren en hun concurrenten te verslaan. Daarnaast helpen we ook bedrijven die gewoonweg klaar zijn voor de volgende stap in digitaal adverteren.

Ons team van gepassioneerde specialisten maakt de meest creatieve, interactieve en innovatieve ads. Ook inspireren, adviseren en denken we met je mee voor én tijdens het opzetten van je campagnes.

Doordat we jou in mogelijkheden laten denken, weet jij wat er allemaal kan en ga je op een hoger creatief, innovatief en technisch campagne niveau nadenken. Zo zet jij de meest impactvolle campagnes op waarvoor wij de perfecte creatives ontwikkelen. Hierdoor behaal jij succesvolle campagneresultaten, krijg je meer naamsbekendheid, ben je langer top of mind, stijgt de sales en versla je je concurrenten.

“Zie een campagne als een Formule 1 wedstrijd tegen je concurrenten waarbij het advertentiebudget de auto is en de creatives de banden. Je kan nóg zoveel geld uitgeven aan de auto, maar als je deze laat rijden op fietsbanden ga je de race nooit winnen.”

Langer top of mind

Zorg dat je winkel of merk zo lang mogelijk bij de doelgroep top of mind blijft, zodat ze de eerst volgende keer meteen aan jou denken. Doe dit door impactvolle, innovatieve en interactieve marketing en advertising creatives binnen je campagne.

Meer bezoekers

Kwalitatieve en innovatieve advertenties zorgen voor meer website en winkel bezoekers.

Meer verkoop

Met ads die de kwaliteit of key values van je merk, product of winkel weerspiegelen is de kans nog groter op meer sales. Iets wat (in)direct het doel is van iedere marketing en advertising campagne!

Weborama awards Rich Media banners

Bouw, klus en tuin advertentie voorbeelden

Met onderstaande creatie expertises helpen we jou om succesvolle marketing en advertising campagnes te draaien. We ontwikkelen o.a. kwalitatieve, creatieve en innovatieve online banners, video ads, social media creatives, out of home uitingen en campagne/actie websites.

Bouwmarkt, klus en gereedschap HTML5 banners

Rich Media

Vertaal die gave tv-commercial door naar opvallende Rich Media banners met video content of ga voor interactieve elementen om de aandacht te pakken en te behouden. Van Page Takeover tot Interscroller tot Rich Media IAB bannersets. We kunnen je helpen met de creatie van ieder type Rich Media formaat.

Advergames & playable ads

Een advergame is niet alleen voor game gerelateerde campagnes. Gebruik een advergame voor merkactivatie of laat je doelgroep spelenderwijs kennis maken met je nieuwe product(en) om ze nog sneller te overtuigen over te gaan tot een aankoop of winkelbezoek.

Display banners (IAB banners)

Met display IAB banners is het noodzaak dat je impactvolle en kwalitatieve content gebruikt om je gewenste campagne resultaat te behalen. Zorg dat je ads de kwaliteit van je winkel, merk of product weerspiegelen. Met onze expertise en skills weten wij het maximale uit de beschikbare ruimte en specificaties te halen.

Bouwmarkt, klus en gereedschap social en video ads

Bouwen, klussen, tuinieren - techniek social makita

Social media creatives

Van social posts tot ads tot (interactieve) stories. Voor ieder type social media marketing en advertising onderdeel kunnen wij de juiste creatives maken met jouw campagne materialen. Vertaal ook hier je commercial door naar korte en impactvolle social media uitingen in ieder gewenst formaat en lengte.

Bouwen, klussen, tuinieren -

Video ads

Laat ons jouw video campagne een upgrade geven door bijvoorbeeld een visuele skin en eindkaart (met button en CTA) toe te voegen aan je bestaande video. In tegenstelling tot tv reclame is de kans groot dat de doelgroep de ad niet af kijkt. Daarom moet de boodschap vaker in beeld worden gebracht en niet alleen op het einde.

Bouwen, klussen, tuinieren - techniek dooh karwei

Digital Out Of Home

Van animatie tot het verwerken van video content tot het maken van dynamische en responsive HTML5 out of home creatives. Wij helpen jou DOOH campagne naar het volgende niveau om maximale impact te maken op je doelgroep en langer top of mind te blijven.

Campagne en actie landingspagina’s

We begrijpen dat je al een website hebt, maar sluit die wel perfect aan op je campagne (boodschap) of actie? Vaak is dat niet helemaal het geval waardoor de kans op een hoge bounce rate groot is (en je betaalde bezoeker dus direct weer weg gaat). Wij ontwikkelen campagne en actie landingspagina’s/websites die perfect aansluiten en de kijker overtuigen de volgende stap te zetten. Die volgende stap klikt dan vaak alsnog door naar het aanbod op jouw bestaande website. Ook voor engagement pagina’s zoals een quiz, mini game of keuzehulp ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor ieder budget hebben we een oplossing. We creëren zowel maatwerk, modulaire als template pagina’s.

Daarnaast verzorgen we (mits gewenst) de hosting, analytics en domeinnaam). Zo hoef jij je verder geen zorgen te maken om live te kunnen en kan alles buiten je bestaande website developers om (die het vaak al druk genoeg hebben!).

Iets anders nodig?

Neem dan contact met ons op! Als we de juiste specificaties ontvangen, kunnen wij nagenoeg ieder type reclame asset maken

20% Welkomstkorting

Iedere nieuwe klant in de bouwmarkt of gereedschappen branche krijgt 20% welkomstkorting! Dit doen we omdat we je graag een keer laten ervaren hoe fijn, leuk en efficiënt samenwerken met ons is. Van inspiratie tot advies tot het meedenken met jouw campagnes en het ontwikkelen van de beste creatives.

DSlab, creatief bureau voor klus, tuin, gereedschap en bouwmarkt marketing & advertising

We inspireren, adviseren en denken met je mee op verschillende manieren. We brainstormen, sparren en geven advies over je aankomende campagne per mail, telefoon en/of video call. We laten je in mogelijkheden denken door onze uitgebreide inspiratiesessies bij jou op kantoor of per video meeting (meer over inspiratiesessies). Ook houden we je continu geïnspireerd door onze inspiratie updates mailing (je kunt je hier inschrijven). We zijn dus veel meer dan een creatie studio voor jouw bouwmarkt of gereedschap merk marketing en/of advertising campagnes.

Daarnaast heeft ons team van in-house experts enorm veel creatie ervaring. Leren we voortdurend bij op design, techniek en innovatie vlak. Zijn we ijzersterke doorvertalers van campagneconcepten naar de gaafste creatives. En weten wij met onze kennis en ervaring voor ieder type creatie het maximale uit de werkruimte en specificaties te halen.

  • We zijn experts geworden door onze passie voor animatie, interactie en video technieken. We zijn altijd bezig met innoveren om nóg gavere creatives te maken voor jouw volgende campagne.

  • We denken graag nog voor je officiële aanvraag mee, zonder kosten, hoe we jouw campagne perfect doorvertalen. Van brainstorm tot concept tot uitwerking.

  • Van inspiratie updates (email) tot inspiratiesessies (op locatie of video call), wij delen graag onze kennis zodat we samen nog mooiere campagnes kunnen bedenken!

  • Snelle productie is belangrijk, maar snelle (mail) communicatie is misschien nog wel belangrijker! Hier krijgen we dan ook regelmatig complimenten over.

  • “De mooiste dingen maak je samen” vinden wij een prachtige uitspraak. Wil jij zelf het concept en/of design maken en moeten wij de uitwerking realiseren? Geen probleem! Leuk zelfs!

  • We zijn een onafhankelijke creatie studio die met net zoveel liefde werkt voor individuele merken, marketing- en mediabureaus als publishers en netwerken.

  • Naast Rich Media banners creëren we ook IAB display bannersets, Social media ads, Video ads, Digital Out Of Home (DOOH) creatives én landingspagina’s die perfect aansluiten op je campagne.

    We helpen je dus graag als je maar één formaat nodig hebt, bijvoorbeeld ter aanvulling van de eenvoudigere banners die je zelf ontwikkeld, maar ook als je de gehele digitale creatie productie bij ons neer wil leggen om een consistente en daarmee uiterst efficiënte campagne te kunnen draaien.

Wat klanten over ons zeggen

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!