BOSCH DIY Tools

Info & formaten

Creatie voor: samenwerking Lukkien
Project: Bosch DIY Tools

Formaten: Large Rectangle (336×280), Skyscraper (120×600) en Wideskyscraper (160×600)

Opdracht omschrijving

In samenwerking met Lukkien hebben we deze interactieve mini game IAB banners ontwikkeld voor Bosch. Om de nieuwe tools; Zamo, Truvo en Quigo op een leuke manier aan de doelgroep te tonen is er per tool een mini game mechanisme ontwikkeld waarmee je door met de banner te spelen meteen leert wat de producten doen en hoe deze werken. Deze banners zijn ontwikkeld voor DoubleClick.

Bosse Zaal account manager bij creatief bureau DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creatief bureau graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!