ZOOMER Show Pony

Info & formaten

Creatie voor: ZOOMER
Project: Show Pony

Formaten:  Billboard

Opdracht omschrijving

Voor de nieuwe Zoomer Pony hebben we een interactief Billboard ontwikkeld in HTML5 inclusief video. Nou beschikt niet elke klant over uitgebreid materiaal dat wij kunnen gebruiken om een banner te maken, zo ook bij  deze opdracht.
In dit geval hebben we laten zien dat we met zeer beperkt materiaal toch een mooie Rich Media banner in elkaar kunnen zetten waar de opdrachtgever positief door verrast werd. De banner is ingezet via Weborama.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!