VTECH – Kidizoom Printcam – VPAID

Info & formaten

Creatie voor: VTech
Project: Kidizoom Printzoom
Formaten: VPAID, Skinned Video

Opdrachtomschrijving:
De speelgoedreclames vliegen je om de oren in de decembermaand. Dat zorgt ervoor dat bedrijven extra hun best moeten doen op een creatieve en opvallende advertentie om ertussenuit te springen. Hier hebben wij VTech een handje bij geholpen door het creëren van deze VPAID. Door het toevoegen van een interactieve click dagen we de doelgroep actief uit om zich te betrekken bij de banner. Door op het scherm te klikken speelt de video zich verder af en wordt de gebruiker uiteindelijk verder geleid naar de eindkaart. Maar ook wanneer er geen interactie aangegaan wordt zal de video zich na een aantal seconden vervolgen. Zo wordt de video altijd tot het einde afgespeeld.

De combinatie van deze interactie en een kleurrijke skin maken het een opvallende en unieke banner die zeker niet ongezien is gebleven.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!