Politie – Agentenwerving

Info & formaten

Creatie voor: Politie
Project: Agentenwerving
Formaten: Advergame, video

Opdrachtomschrijving:
De Politie is actief op zoek naar nieuwe agenten en daar hebben ze een mooie campagne voor opgezet. In deze wervingscampagne hebben ze een eigen Politiegame gemaakt, slim!

Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat mensen deze game daadwerkelijk gaan downloaden en spelen. Hiervoor waren ze bij ons aan het juiste adres! Wij hebben dit toffe idee namelijk doorvertaald in vier verschillende advergames, verdeeld over twee fases. Deze spelletjes, verwerkt in een banner, geven de doelgroep alvast een klein voorproefje van wat ze te wachten staat in de echte Politiegame. In deze mini-games wordt de gebruiker uitgedaagd om vermist geld terug te zoeken, vingerafdrukken te vinden en bewijsmateriaal te verzamelen.

De games zijn ingezet als 300×600, oftewel een Halfpage ad, hierdoor zijn ze zowel op mobiel als desktop te spelen!

Een unieke en zeker effectieve manier om de aandacht van je doelgroep te trekken en hiermee uiteindelijk personeel te werven. Wij krijgen in elk geval meteen zin in nog meer speur- en puzzelwerk.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!