Videoland – Special Forces 2023

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Special Forces 2023
Formaten:  Rich Media, IAB bannerset

Opdrachtomschrijving
In dit nieuwe seizoen van Special Forces vertrekken zowel bekende als onbekende Nederlanders naar het ijskoude Bulgarije voor een loodzware beproeving. Een zware uitdaging voor de fanatieke kandidaten.

Ter promotie van dit nieuwe seizoen ontwikkelde wij een vette bannerset bestaande uit IAB banners en diverse interactieve Video Ads. In de Rich Media Video ads wordt de gebruiker halverwege de video gevraagd om op het scherm te klikken om zo het masker af te zetten. Hierna speelt de video zich weer verder af. Deze interactie zorgt voor extra betrokkenheid en aandacht vanuit de doelgroep.

In de eindkaart zijn verschillende kandidaten te zien welke we los van elkaar een animatie hebben meegeven. Hierdoor creëren we diepte en dynamiek in het artwork.

Wil jij ook zo’n opvallende Bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!