Marktplaats – Home Decor

Info & formaten

Creatie voor: Marktplaats
Project: Home Decor
Formaten:  APTO, Billboard, Rich Media, Interscroller

Opdrachtomschrijving
‘Als je je interieur tweedehands koopt, krijg je zoveel meer’. Dat is een van de quotes waarmee wij de creaties openen. In deze Home Decor campagne van Marktplaats wordt tweedehands winkelen aangespoord door het delen van succesvolle verhalen van gelukkige klanten.

Deze klanten brengen we groot in beeld, gevolgd door korte tekstjes die de voordelen van tweedehands interieur overbrengen. De opvallende beelden in combinatie met de video zeggen al genoeg waardoor er verder niet veel animatie aan de creatie hoeft worden toegevoegd. Een subtiele zoom en mouse-over effect is voldoende om deze campagne eruit te laten springen!

Wil jij ook zo’n opvallende Rich Media Bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!