Videoland – Mocro Maffia

Info & formaten

Project: Mocro Maffia

Formaten: Ahpto, Leaderboard, Rectangle, Super Header

Opdracht omschrijving

In samenwerking met Weborama hebben we deze gave Sanoma Radical takeover ontwikkeld voor op nu.nl. Door video skins te gebruiken konden we nét dat extra gave effect maken waarmee we bij het vallen van de foto’s korte karakter video’s konden afspelen (een beetje het Harry Potter krant/foto effect). De Radical takeover is zowel gemaakt voor desktop, tablet als mobiel.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!