Robin Hood 2018

Info & formaten

Creatie voor: Independent Films
Project: Robin Hood 2018

Formaten: Billboard, Rectangle

Opdracht omschrijving

Voor de nieuwe Robin Hood release van Independent Films hebben we een premium Video Billboard mogen ontwikkelen waarin we zowel gebruik maken van een fullscreen video intro (dit maken wij op maat met de mooiste scenes uit bijvoorbeeld de trailer), een eindkaart met een video achtergrond (het vuur en de lucht die subtiel animeren) en een video player die echt verwerkt zit in het design. Pas bij het klikken op de bekijk knop wordt de reguliere videoplayer gestart.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!