Marktplaats – HPTO XXL

Info & formaten

Creatie voor: Marktplaats
Project: Feestdagen
Formaten: HPTO XXL, Page takeover

Opdrachtomschrijving:
Één banner voor meerdere bedrijven? Natuurlijk kan dat! In deze HPTO XXL die wij voor Marktplaats hebben ontwikkeld is ruimte gemaakt voor diverse merken. Dit kan heel handig zijn wanneer je graag meerdere onderdelen wilt promoten maar er bijvoorbeeld enkel budget of ruimte is voor één banner.

Deze Page Takeover XXL is compleet in kerstsferen met de sneeuw, sierlijke letters en glitters. De vier logo’s hebben we verwerkt in gekleurde kerstballen waardoor ze subtiel maar duidelijk in beeld zijn. De kerstballen hebben wij een interactief en speels element meegegeven om net wat extra aandacht van het publiek te trekken. Met de muis kun je de kerstballen bewegen, deze animatie is geïnspireerd op Newton’s cradle.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!