Café Intención – Herkomst code

Info & formaten

Creatie voor: Café Intención
Project: Herkomst code
Formaten: Animated Billboard

Opdrachtomschrijving: 
Doel van deze campagne: meer traffic naar de landingspagina. Wij vinden het altijd fijn als onze klant een duidelijk doel voor ogen heeft, daar worden de banners uiteindelijk op ontworpen. Voor Café Intención was het belangrijk om nieuwsgierigheid te wekken bij de klant zodat ze door zouden klikken naar de website.

Dit hebben wij gedaan door de doelgroep een kleine sneek peak te geven over het merk en Fairtrade koffie. Door nog niet alles te laten zien in de banner maar juist wat dingen achter te laten wordt de klant benieuwd naar de rest van de informatie. Daarnaast dagen de kleine animaties en bewegende elementen uit om op de banner te klikken. Het valt toch net wat beter op dan stilstaande buttons.

Door te kiezen voor (natuur)foto’s en een jute zak als achtergrond vergroten we het idee van duurzaamheid, bioligische koffie en eerlijkheid. De knalgele kleur is naast de kleur van de verpakkingen, ook een hele goede, opvallende verschijning! Het trekt zeker de aandacht.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!