Pre-roll video laten maken
Laat onze video experts helpen het maximale uit jouw pre-roll of mid-roll video campagne te halen.

Wat is een pre-roll video advertentie?

Een pre-roll video (ook te gebruiken als mid- of post-roll) is een video die vóór de content wordt getoond waar je eigenlijk naar toe wil gaan. Een mid-roll wordt juist tussendoor getoond waardoor je even moet wachten voor je verder kan naar je content. Een post-roll wordt dan weer aan het einde van de content getoond. Deze video’s kunnen bestaan uit geschoten video opnames, maar ook uit animaties of een combinatie van beide. Wij raden hoe dan ook aan om altijd een skin of overlay te gebruiken en de video kort en krachtig te houden omdat je doelgroep je video niet altijd af zal kijken.

Pre-roll video 

Onze video experts kunnen mid-roll en pre-roll video animaties maken in elk formaat en matchend met elke gewenste specificaties. Ook kunnen we je bestaande videomateriaal ombouwen naar sterke krachtige pre-roll video of een combinatie maken van video en animatie. We kunnen de video(s) ontwikkelen in iedere lengte, maar raden het altijd aan om een korte krachtige video te maken waarbij de core boodschap al in korte tijd duidelijk is, omdat de kijker de video niet altijd zal afkijken.

Skinned pre-roll video ad

We ontwikkelen regelmatig een skinned pre-roll waarbij we om een bestaande video, vaak een TV commercial, een visuele (soms animerende) skin heen bouwen die zorgt dat het merk en de boodschap altijd in beeld zijn. Hierdoor is het minder noodzakelijk dat de kijker de video volledig afkijkt, omdat daar bij een TV commercial vaak pas de Call to Action zit. Wij verwerken zelfs in de skin al een button waarmee de doelgroep ten alle tijden actie kan ondernemen als deze dat wil en voor wie de video toch helemaal afkijkt ontwikkelen we vaak een custom eindkaart (of passen de bestaande aan) met een button en duidelijk call to action.

Interessant?

Pre-roll met CTA overlay

We weten dat een volledige skin om de video niet altijd wenselijk is. Het zorgt dat de (bestaande) video kleiner wordt weergegeven en zonder mooie grafische elementen voeg je weinig nuttigs toe. Daarom ontwikkelen we ook regelmatig CTA overlay Pre-roll video’s. Hierbij leggen we (vaak linksboven in de hoek) je logo, de call to action en een button over de video heen. We kijken vervolgens per scène of deze in beeld kan blijven staan of dat deze soms uit beeld moet omdat er iets belangrijks van de video linksboven gebeurd. Ook hierin kunnen we een custom eindkaart verwerken voor extra traffic.

Interessant?

Interactieve pre-roll video

Door een interactieve pre-roll video campagne op te zetten zorg je pas echt voor engagement met je doelgroep. Daarnaast valt het extra hard op en daag je de kijker al meteen uit iets te doen met je merk of product. Voeg daar keuze schermen of hotspots aan toe en meet de interesse mee van je doelgroep. Tevens kan je meerdere exit clicks koppelen aan 1 creative en de kijker na een keuze naar een specifieke landingspagina sturen voor maximale conversie.

Check ook deze pagina’s met voorbeelden:

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!