Green screen video ads laten maken

Met green screen video opnames kun je je doelgroep het gevoel geven dat een advertentie écht met jou communiceert. Laat ons deze content op professionele wijze verwerken in advertenties en met HTML5 zelfs interactief maken!

Wat is een Green screen video advertentie?

De naam green screen video advertentie zegt het al, een groen scherm waar een persoon of object voor gaat staan/beweegt en een video opname wordt gemaakt. Doordat het scherm de bekende kleur groen heeft kunnen onze video experts met videobewerking de achtergrond transparant maken waar deze groen is. Combineer deze video met je campagne boodschap en grafische elementen om tot een unieke en impactvolle video campagne te komen. Wist je dat de kleur groen wordt  gebruikt omdat groen in geen enkele manier een kleur is die in de menselijke huid zit en daardoor werkt het altijd goed? Zorg natuurlijk wel dat je geen groene kleding draagt tijdens de opnames.

Onze video creatie experts worden helemaal warm van goed green screen materiaal. Een video campagne wordt er zo snel uniek door en het gaat sowieso in de smaak vallen bij de doelgroep. Geen green screen materiaal beschikbaar, maar klinkt het wel interessant? Vraag ons naar de mogelijkheden. Samen met onze partners kunnen we ook de opnames verzorgen.

Waarom green screen voor video ads

Met green screen kun je beelden schieten die transparant gemaakt kunnen worden en daardoor over andere content heen kunnen worden gelegd. Dit kan zowel voor videocampagnes als voor html5 banner campagnes met video. Het grootste voordeel van deze beelden is dat je een opname kan maken die perfect aansluit bij je doelstelling en een boodschap heel persoonlijk kan worden overgebracht op de kijker. Stel je leest een artikel op het internet en je ziet in je ooghoek een advertentie waarin een bekende artiest naar je kijkt en zwaait. Reken maar dat dit opvalt en je toch even zal kijken! Naast gebaren richting de kijker kan je ook met ogen en handen de kijkrichting bepalen van je doelgroep. Laat de persoon in de opnames bijvoorbeeld naar de button in de advertentie wijzen voor meer traffic.

Gave toepassing van green screen footage in video ads Bekijk deze case!

Perfect op te nemen met een Influencer samen. Bekijk deze case!

Green screen Influencer video ads

Dé perfecte combinatie, omdat Influencers gewend zijn voor adverteerders “opdrachten” op beeld uit te voeren, ze betaalbaar zijn als er video shots gemaakt moeten worden en ze bij een grote doelgroep misschien al bekendheid hebben op social media. Waarom niet dezelfde influencer ook buiten social media op een unieke manier inzetten? Zie het voorbeeld hiernaast waarbij de influencer Gio met ons beelden heeft geschoten die daarna gebruikt zijn in de volledige marketingcampagne voor zijn film.

Artiesten en acteurs/actrices green screen ads

Of je nu adverteert voor een film (acteur), voor een festival (dj) of je een persoonlijkheid hebt als gezicht van je merk/bedrijf. Wij kunnen helpen om met green screen footage die persoonlijkheid in te zetten voor video en in-banner video campagnes en daarmee extreem effectieve resultaten te behalen.

Ook mogelijk met een actrice of acteur Bekijk deze case!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!