Influencer video banners
Bereid je influencer campagnes uit buiten de video platformen met onze influencer banners om je doelgroep overal te bereiken met dezelfde campagne boodschap!

Heb je al (connecties met) een influencer voor je product of merk of klinkt dit interessant maar heb je dat nog niet? Wij kunnen je helpen om samen met een influencer de perfecte influencer banners te ontwikkelen waardoor de influencer die bij je merk past niet alleen op social media te zien is, maar ook daarbuiten. Mocht je nog geen influencer hebben dan kunnen wij je helpen om in contact te komen via onze partners.

Influencer in-banner video ad

De Influencer banner is nóg onbekend, maar daarom juist uniek, opvallend en effectief! Ga met je favoriete / vaste influencers buiten je video platform met in-banner videoadvertenties om je doelgroep nog breder te bereiken. Combineer dit met je retargeting doelgroep lijsten en beïnvloed je doelgroep, die je influencer al kent, ook wanneer ze niet op je website of platform zitten.

Dit is natuurlijk perfect te combineren met een bestaande Influencer campagne. Zo kun je een Influencer een extra video boodschap in laten spreken speciaal voor je bannerset die dient als reminder. Meer weten? Neem contact met ons op!

Uniek voorbeeld hoe een influencer met green screen footage impact maakt. Bekijk deze case!

Diezelfde footage kan zelfs in een Page Takeover gebruikt worden.

Green screen influencer banner video’s

Wil je écht impact maken op je doelgroep met een influencer maak dan gebruik van green screen video opnames (wij kunnen je hiermee helpen) waarmee video’s transparant worden gemaakt waardoor je je influencer echt kan samenvoegen met je visuele campagne artwork of huisstijl. Ook kun je er een spectaculaire opening mee maken, zoals we hebben gedaan voor Project Gio waardoor een banner extreem goed opvalt.

Door de influencer specifieke “opdrachten” te laten doen voor een green screen kan je de doelgroep het gevoel geven dat de influencer het echt tegen hen heeft in een banner ook al mag er geen audio gebruikt worden.

Doordat we video combineren met HTML5 kunnen we zelfs deze influencer banners interactief maken. Zo kan de doelgroep bijvoorbeeld door middel van interactie de influencer iets leuks laten doen in de banner.

Check ook deze pagina’s met voorbeelden:

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!