Politie – Crimediggers – ICT Vacature 2021

Info & formaten

Creatie voor: Politie
Project: Crimediggers
Formaten: Conversational Page Takeover

Opdracht omschrijving

Een takeover met intense interactie mogelijkheden. Met deze takeover kan de doelgroep letterlijk de conversatie aangaan met de Politie, dit gebeurt in het billboard. Daarnaast gebruiken we de ruimte in de skins voor het trekken van de aandacht en het laden van de boodschap.
In recentere versies hebben we overigens het conversatie gedeelde verplaatst naar de skins voor hogere viewability van deze belangrijke feature.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!