Peter en de draak

Info & formaten

Creatie voor: Disney Nederland
Project: Peter en de Draak

Formaten: Pathe AHPTO, Pathe Large mobile banner, Yoki HPTO (static), Young Advertising HPTO Pushdown, Floor Ad, Mobext Smartphone video, Mobext Tablet interstitial, TMG Halfpage ad, Exploitanten banners, OOH

Opdracht omschrijving

Voor de film Peter en de Draak hebben we alle digitale creaties in Nederland mogen verzorgen. Dit was dan ook een grote mix van Rich Media en IAB banners zowel statisch als animerend.

“Bijna alle online advertenties voor deze film release zijn door DSlab gemaakt”

Naast de digitale creaties hebben we ook enkele video’s gemaakt die op de grote schermen bij Nederlandse stations gedraaid werden om de film nog extra aandacht te geven.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!