Pathe Thuis – Jurassic World: Dominion

Info & formaten

Creatie voor: Pathé Thuis
Project: Jurassic World: Dominion
Formaten: Interactive IAB Bannerset, Rich Media, HPTO, DOOH

Opdrachtomschrijving:
Pak de popcorn er maar bij want de nieuwste Jurassic film is nu te zien bij Pathé thuis. Wij hebben daar deze complete advertentie set voor mogen opmaken!

Binnen deze campagne is gewerkt met verschillende versies om zo te kunnen A/B testen op welke versie beter aanspreekt. De verschillen tussen beide versies kunnen hierbij heel subtiel zijn, zoals in de Rich Media en IAB formaten, of wat opvallender zoals in de HPTO.

In versie A van de Page Takeover is namelijk flink gespeeld met het Pathé Thuis template. Het avontuurlijke, jungle thema is hier goed in terug te zien. De brandende fakkels in het billboard en het houten randje om de videospot maken het een mooi geheel.

Daarnaas is er van elke HPTO-versies ook nog een variant met header, en een variant met billboard opgemaakt. Op deze manier is de HPTO geschikt voor nóg meer platformen!

Wil jij ook eens A/B testen met de leukste bannersets? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creatief bureau DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creatief bureau graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!