NERF Modulus Regulator

Info & formaten

Creatie voor: Hasbro
Project: NERF Modulus Regulator

Formaten:  Branded Content, HPTO + Layer

Opdracht omschrijving

Binnen het netwerk van Yoki Network zijn HTML5 banners uitgezet die de prijsvraag aan hebben gejacht. De prijsvraag is verwerkt in een Layer die zowel automatisch in beeld kan starten als gestart kan worden via de HPTO skins. De prijsvraag werkt zonder het gebruik van een database connectie. Via Google worden gegevens in een spreadsheet geplaatst waardoor de gehele prijsvraag techniek in de banner zit.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!