Mattel Monster High Event

Info & formaten

Creatie voor: Mattel
Project: Monster High Halloween

Formaten: IAB bannerset, Youtube ad elementen, Landingspagina

Opdracht omschrijving

Om het Monster High Halloween event en Welcome to Monster High te promoten hebben we een IAB set en elementen voor adverteren op Youtube ontwikkeld.

“Aangezien er nog geen landingspagina was, hebben wij deze ook ontwikkeld”

Aangezien er nog geen landingspagina was voor deze campagne en de deadline op korte termijn lag hebben wij de landingspagina mogen ontwikkelen. Deze landingspagina is responsive, bevat video en een prijsvraag.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!