House of Gucci

Info & formaten

Project: House of Gucci
Formaten: HPTO

Opdrachtomschrijving:
House of Gucci vertelt het verhaal van de befaamde Italiaanse Gucci familie en hun imperium. Het is een ware dramafilm vol glamour, liefde, verraad en moord. Onderwerpen die wij hebben meegenomen in onze HPTO.
Het beeld opent met diverse spots uit de film en een Billboard gevuld met de welbekende Gucci kleuren. In de eindkaart zijn de hoofdpersonen groot uitgelicht en is een lichte scale toegevoegd welke activeert bij een Mouse-over. Hierdoor bewaren de kalmte en kilte van de karakters maar zorgen we wel voor net dat beetje extra interactie.

Deze hebben we opgemaakt in meerdere talen om zo groter publiek te bereiken, hij is opgemaakt in het Nederlands en Frans.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!