Halloween OOH

Info & formaten

Creatie voor: Disney
Project: Inspired Halloween

Formaten: Digitale Out of Home

Opdracht omschrijving

Om de Inspired website te promoten hebben we een Halloween OOH (Out of Home) video gemaakt die op station door heel Nederland op schermen te zien is voor en tijdens Halloween. We hebben alles van scratch moeten maken in een zeer kort tijdsbestek.

Het budget was beperkt waardoor de video niet langer mocht zijn dan 6 seconden. Hierdoor was het noodzakelijk om direct alles in beeld te animeren en niet meer weg te faden.

Bosse Zaal account manager bij creatief bureau DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creatief bureau graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!