Disney+ – STAR

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: STAR
Formaten:  HPTO, Interscroller, Mobile Portrait, Interactive, Page Takeover, Rich Media

Opdrachtomschrijving
Eind 2019 verscheen de gloednieuwe streaming service Disney+ online. Iets meer dan een jaar later kwam ook STAR, een apart gedeelte op de website waarop voornamelijk televisie en filmcontent voor volwassenen te zien is. Om deze nieuwe contenthub te promoten hebben wij een mooie campagne in elkaar gezet.

De campagne was onder te verdelen in 2 fases: fase 1 was het nieuwsgierig maken van de doelgroep en fase 2 was het actief aansporen van de doelgroep om meteen te beginnen met streamen. Headliner van deze tweede fase was toch wel de interactieve HPTO waarin de kijker zelf de mogelijkheid krijgt om content-voorbeelden te bekijken in een genre naar keuze. Het is een handig keuzemenu welke meteen duidelijk laat zien wat er allemaal op de streaming service te vinden is.

Met dit project hebben wij ook een  ‘Campaign of the month award’ vanuit Weborama binnen weten te slepen, dat maakt ons nog extra trots!

 

 

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!