Disney+ – How I Met Your Father

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: How I Met Your Father
Formaten: Interactive Page Takeover, Full Impact, Halfpage Ad, Rich Media, Social Videos, XL Interscroller

Opdrachtomschrijving:
Voor deze nieuwe serie op Disney+ hebben we onze creatieve koppen bij elkaar gestoken om eens wat nieuws te proberen. Het artwork van de serie leende zich er ontzettend goed voor om eens buiten de kaders te denken. Het resultaat: een deck of cards vertaald naar verschillende andere Rich Media formaten, met de focus op “Meet the gang” van deze gloednieuwe Disney+ serie.

De hoofdrolspelers van How I Met Your Father worden geïntroduceerd door verschillende polaroid foto’s inclusief introducerende geschetste teksten en tekeningen. Op verschillende formaten kan de kijker door de foto’s bladeren om de nieuwe crew te leren kennen, volledig geïmplementeerd in een breed scala aan formaten die zowel Desktop als mobiel inzetbaar zijn. En wanneer het formaat zich qua verhouding niet leent voor een combinatie met video spot, dan voegen we die toch toe door de gebruiker met 1 klik op de knop (of tik op je scherm) een wissel te laten maken tussen de deck of cards en video.

Een gave interactieve set aan creaties!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!