Disney+ – Oussekine

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: Oussekine
Formaten: Full Impact banner, social video, DOOH

Opdrachtomschrijving:
Soms komt het voor dat we van heel weinig materiaal, toch iets moois moeten maken. Gelukkig zien wij daar juist heel veel uitdaging in en is niks onmogelijk! Voor deze nieuwe, Franse serie op Disney+ hadden we slechts één artwork en één trailer tot onze beschikking. Toch is het gelukt om hier diverse Banners, Digital out of Home’s en Social video’s van te maken. Bij Oussekine viel ons al snel op dat het artwork een soort papieren-filter/effect bevatte. En daar konden we wel wat mee!

Door verschillende onderdelen te animeren met een zogeheten ‘wrinkle-effect’ zorgen we voor beweging in de afbeeldingen én blijven we binnen de kantlijnen van de klant.Om ervoor te zorgen dat alles een mooi geheel is en blijft hebben we dit papieren-thema volledig doorgetrokken over alle uitingen. Zo is ervoor gekozen om de trailer in het artwork te plaatsen in plaats van ervoor. Dit creëert naast eenheid, ook wat extra diepte. Het geeft de banners een unieke en interessante twist.

En zo hebben we met weinig, toch heel veel kunnen maken voor verschillende formaten voor Digital Out Of Home, Full Impact voor Le Soir, een Homepage Takeover en andere video-creatives.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!