Disney – Onward

Info & formaten

Creatie voor: Disney
Project: Onward

Formaten: Rectangle, Interactive Video Pagetakeover, Billboard

Opdrachtomschrijving:
Duik in de betoverende wereld van de Disney-film “Onward”. Als winnaar van de “Campaign of the Year” brengen we je een unieke Video Page Takeover, waarbij de hele pagina van onze website wordt gevuld met een impactvolle fullscreen video.

In de rechterskin richt Iwan, een hoofdpersonage, zijn toverstaf op de website, waardoor deze betoverend oplicht. Boven Iwan staat “Klik op zijn toverstaf om te helpen.”
Bij een klik op de toverstaf start een fullscreen video-intro met een niesende draak die een vuurbal gebruikt om het eindbeeld te onthullen. Daarin verschijnen onze hoofdkarakters in de linker- en rechterskin.

Maar dat is nog niet alles! Ook een Billboard en drie Medium Rectangle banners wachten op je met een vergelijkbaar magisch concept alleen dan ieders met een unieke twist.

Wil jij ook de magie van een prijs winnende campagne ervaren? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!