Disney & Disney+ – Encanto

Info & formaten

Creatie voor: Disney & Disney+
Project: Encanto
Formaten: Interactive video Page Takeover, Billboard, Halfpage Ad, Rectangle, IAB Bannerset, DOOH, Social Videos

Opdrachtomschrijving:
Encanto is nu al één van de populairste Disney films van dit jaar, en het is gaaf dat onze creatives daar een steentje aan bij hebben kunnen dragen. Deze animatiefilm bood ontzettend veel ruimte voor creativiteit, dus de keuze om tot maar één concept te komen was lastig. Het resultaat: een gave interactieve APTO (ookwel HPTO) waar de characters écht tot leven kwamen. Met een eenvoudige klik op de knop ‘Klik om te dansen’ komen de filmkarakters het beeld in en uit dansen.

Het doel van deze campagne was duidelijk; met het oog op de lockdown zoveel mogelijk bezoekers naar Disney+ trekken met deze film. Naast deze interactieve homepage takeover mochten we dan ook uitpakken voor vele andere formaten als DOOH, Social video’s, en zelfs cross device. Waar je ook maar keek in deze sombere tijd, Encanto kwam je op je devices of juist in de stad op verschillende schermen tegen om er toch een feestje van te maken. Daar wordt je toch blij van?

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!