Bison – Polymax

Info & formaten

Project: Bison Polymax
Formaten: Scrollable Page Take-over

Projectomschrijving
Bison Polymax presenteert zijn krachtige bouwmateriaal met deze indrukwekkende Scrollable Page Take-over.

We brengen de stoere reputatie van Bison Polymax tot leven met woeste beelden op de achtergrond. De verschillende mogelijkheden en USP’s van het product worden door middel van tekstanimaties uitgelicht.

De videospot in het billboard toont het product in actie, waardoor je als gebruiker een nog beter beeld krijgt van de Bison Polymax.

Wil jij ook zo’n stoere HPTO? Neem dan met ons contact op!

 

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!