Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? Onze product expert Daan helpt je graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een (video)call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! 🚀

TV, Streaming & VOD

TV, Streaming & VOD
landingspagina’s

keyboard_arrow_down

Meer tune-ins, betere kijkcijfers en gewoon meer awareness voor een nieuwe serie of film? Gebruik een Campage landingspagina om je doelgroep écht te inspireren!

Met een TV, Streaming of Video on Demand landingspagina geven we relevante en interessante informatie over een lopende of nieuwe serie, zoals trailers en personage uitleg. Daarnaast integreren we praktische informatie over de aankomende afleveringen en directe knoppen naar het platform waar de afleveringen te bekijken zijn. We brengen de meest relevante informatie over de serie en zorgen dat de fans hiervoor tijd in hun agenda kunnen reserveren voor wanneer de volgende aflevering uitkomt.

Een TV & Video on Demand Campage is een campagne landingspagina met focus op het inspireren van fans en het informeren over de aankomende nieuwe afleveringen van een serie. Met een Campage zorgen we dus voor optimale engagement met de fans en alle functionaliteiten voor maximale kijkcijfers!

Landingspagina en website voorbeelden

Doe inspiratie op met de volgende voorbeeld landingspagina's voor TV & VOD releases met unieke features welke speciaal zijn ontwikkeld om de resultaten van je campagne te verbeteren. De pagina’s zijn opgebouwd uit verschillende modules die vaak één viewport op de pagina en bepaalde functie en één of meerdere eigenschappen hebben. Met Campage hebben we modules waarvan de basisstructuur al ontwikkeld is, en waarmee we dus relatief snel een invulling kunnen geven.

Responsive landingspagina’s, van mobiel tot desktop

Campages worden ontwikkeld zodat ze altijd perfect werken op elk device, of dit nu een mobiele telefoon, een laptop, een tablet of een groot full hd computerscherm is. Content wordt aangepast voor op de mobiele devices zodat er een alternatief is voor scrollen en bewegingen met je muis. Diverse breekpunten worden geïmplementeerd zodat de pagina altijd netjes uitgelijnd is voor ieder type scherm. Zo hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken of de content en inhoud van de landingspagina wel perfect wordt overgebracht op de doelgroep!

Inzichtelijke landingspagina analytics

Goede en uitgebreide analytics zijn van enorme meerwaarde voor iedere adverteerder, ieder bureau, een publisher of advertentienetwerk. Hierdoor heb je niet alleen inzicht in je reclamecampagne data, maar ook in wat de doelgroep daarna allemaal doet op je landingspagina. Hoeveel mensen komen er op je site? Vanuit welke bron in je campagne komen de bezoekers die het beste presteren? Hoe lang blijven ze op de site en bij welk onderdeel? Naast inzicht over wat de bezoeker op dat moment doet, kun je ook conclusies trekken wat de bezoeker het leukste vindt om hier een vervolgcampagne nog slimmer op in te richten.

Achter iedere Campage die wij hosten zit een data analytics dashboard met jouw eigen login, waarin je alle belangrijke metrics kunt inzien. Denk hierbij aan herkomst, pageviews, video plays, uitgaande kliks, etc.

Gebruik je liever je eigen analytics tool? Geen probleem, dan implementeren we jouw pixel zodat jij alles kan meten op jouw manier.

Implementatie en hosting

Er zijn verschillende manieren om een campagne landingspagina in te zetten. De mogelijkheden en bijbehorende voor en nadelen beschrijven we hieronder:

Werkwijze Campage

Er is niets zo vervelend als onduidelijkheid over “hoe nu verder?”. Daarom kun je hieronder al beknopt lezen hoe wij samen met jou de perfecte film landingspagina maken:

Wie wij zijn

Allemaal leuk en aardig, maar we begrijpen ook dat je wil weten met wie je gaat samenwerken😉

Sinds 2016 is ons bedrijf DSlab, waarvan Campage een onderdeel is, heer en meester in creëren van hoogwaardige Rich Media en IAB banners, Social creatives, Video ads en Digital Out Of Home. De kwaliteit van de advertenties werd door de tijd dan ook steeds hoger, maar we merkten dat de landingspagina’s van onze klanten vaak achterbleven in kwaliteit. Voor veel adverteerders stopte de campagne bij de advertentie terwijl dat vaak grote gevolgen had voor de resultaten en daar brengen wij verandering in!

Een goede digitale campagne kan tenslotte pas écht succesvol zijn als alle individuele uitingen, zoals de landingspagina en advertenties, perfect op elkaar aansluiten en impact maken op je doelgroep.

Daarom bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij impactvolle campagne, product(lancering) en event websites of landingspagina’s. Alle met prachtige designs, opvallende animaties, spannende interactieve elementen en matchende communicatie om ervoor te zorgen dat jouw doelstellingen behaald worden. Vervolgens laten we deze ook perfect aansluiten op jouw merkwaarden, (campagne)huisstijl en doelgroep voor een optimaal resultaat.

Wat maakt ons extra sterk maakt

Toe aan een brainstorm?!

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? Onze product expert Daan helpt je graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een (video)call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed!