Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? Onze product expert Daan helpt je graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een (video)call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! ūüöÄ

Speelgoed & kind

Speelgoed & kind
landingspagina’s

keyboard_arrow_down

Een effectieve speelgoed campagne wordt pas écht succesvol als je een impactvolle productbeleving neer kunt zetten, en deze lang kunt blijven gebruiken.

Met een speelgoed campagne wil je alleen de juiste indrukken achterlaten! Inspireer de jonge doelgroep met een interactieve landingspagina van Campage en grijp écht de aandacht. Laat je doelgroep op een speelse manier kennismaken met het product en houd tegelijkertijd de controle over de gehele reclame campagne. Campage zorgt voor maximale engagement met de kids en elimineert alle andere vormen van afleiding.

Gebruik Campage landingspagina’s voor meerdere producten en link ze allemaal naar elkaar toe voor de maximale engagement. Laat de landingspagina gewoon online staan zolang het product verkrijgbaar is voor zoveel mogelijk awareness en een boost in resultaten. We leggen je op deze pagina uit hoe we dat doen.

Landingspagina en website voorbeelden

Doe inspiratie op met de volgende voorbeeld landingspagina's voor speelgoed met unieke features welke speciaal zijn ontwikkeld om de resultaten van je campagne te verbeteren. De pagina’s zijn opgebouwd uit verschillende modules die vaak een scherm vullen en bepaalde functies en specifieke eigenschappen hebben. Met Campage hebben we modules waarvan de basisstructuur al ontwikkeld is, en waaraan we dus relatief snel een invulling kunnen geven.

Responsive landingspagina’s, van mobiel tot desktop

Campages worden ontwikkeld zodat ze altijd perfect werken op elk device, of dit nu een mobiele telefoon, een laptop, een tablet of een groot full hd computerscherm is. Content wordt aangepast voor op de mobiele devices zodat er een alternatief is voor scrollen en bewegingen met je muis. Diverse breekpunten worden ge√Įmplementeerd zodat de pagina altijd netjes uitgelijnd is voor ieder type scherm. Zo hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken of de content en inhoud van de landingspagina wel perfect wordt overgebracht op de doelgroep!

Inzichtelijke landingspagina analytics

Goede en uitgebreide analytics zijn van enorme meerwaarde voor iedere adverteerder, ieder bureau, een publisher of advertentienetwerk. Hierdoor heb je niet alleen inzicht in je reclamecampagne data, maar ook in wat de doelgroep daarna allemaal doet op je landingspagina. Hoeveel mensen komen er op je site? Vanuit welke bron in je campagne komen de bezoekers die het beste presteren? Hoe lang blijven ze op de site en bij welk onderdeel? Naast inzicht over wat de bezoeker op dat moment doet, kun je ook conclusies trekken wat de bezoeker het leukste vindt om hier een vervolgcampagne nog slimmer op in te richten.

Achter iedere Campage die wij hosten zit een data analytics dashboard met jouw eigen login, waarin je alle belangrijke metrics kunt inzien. Denk hierbij aan herkomst, pageviews, video plays, uitgaande kliks, etc.

Gebruik je liever je eigen analytics tool? Geen probleem, dan implementeren we jouw pixel zodat jij alles kan meten op jouw manier.

Implementatie en hosting

Er zijn verschillende manieren om een campagne landingspagina in te zetten. De mogelijkheden en bijbehorende voor en nadelen beschrijven we hieronder:

Werkwijze Campage

Er is niets zo vervelend als onduidelijkheid over ‚Äúhoe nu verder?‚ÄĚ. Daarom kun je hieronder al beknopt lezen hoe wij samen met jou de perfecte film landingspagina maken:

Wie wij zijn

Allemaal leuk en aardig, maar we begrijpen ook dat je wil weten met wie je gaat samenwerkenūüėČ

Sinds 2016 is ons bedrijf DSlab, waarvan Campage een onderdeel is, heer en meester in cre√ęren van hoogwaardige Rich Media en IAB banners, Social creatives, Video ads en Digital Out Of Home. De kwaliteit van de advertenties werd door de tijd dan ook steeds hoger, maar we merkten dat de landingspagina‚Äôs van onze klanten vaak achterbleven in kwaliteit. Voor veel adverteerders stopte de campagne bij de advertentie terwijl dat vaak grote gevolgen had voor de resultaten en daar brengen wij verandering in!

Een goede digitale campagne kan tenslotte pas écht succesvol zijn als alle individuele uitingen, zoals de landingspagina en advertenties, perfect op elkaar aansluiten en impact maken op je doelgroep.

Daarom bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij impactvolle campagne, product(lancering) en event websites of landingspagina’s. Alle met prachtige designs, opvallende animaties, spannende interactieve elementen en matchende communicatie om ervoor te zorgen dat jouw doelstellingen behaald worden. Vervolgens laten we deze ook perfect aansluiten op jouw merkwaarden, (campagne)huisstijl en doelgroep voor een optimaal resultaat.

Wat maakt ons extra sterk maakt

Toe aan een brainstorm?!

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? Onze product expert Daan helpt je graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een (video)call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed!